Strokovna delavnica: Vzorčenje živil

Spoštovani,

v četrtek, 28. marca 2019 od 10:00 do 12:00 ure, bo v organizaciji Zbornice sanitarnih inženirjev Slovenije in Inštituta za sanitarno inženirstvo potekala strokovna delavnica z naslovom Vzorčenje živil. Vodila jo bo dr. Urška HENIGMAN, dr. vet. med., z Inštituta za varno hrano, krmo in okolje Veterinarske fakultete UL. Strokovna delavnica bo potekala v sejni sobi 4 (IV. nadstropje) Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva ulica 13, Ljubljana.

Preberi več

Strokovna delavnica: Predstavitev novih smernic za mikrobiološko varnost živil, ki so namenjena končnemu potrošniku – različica 2019

Spoštovani,

v četrtek, 31. januarja 2019, bo  v organizaciji Zbornice sanitarnih inženirjev Slovenije in Inštituta za sanitarno inženirstvo potekala strokovna delavnica z naslovom Predstavitev novih smernic za mikrobiološko varnost živil, ki so namenjena končnemu potrošniku – različica 2019. Vodila jo bo dr. Stanka VADNJAL, dr. vet. med.,  iz Inštituta za varno hrano, krmo in okolje Veterinarske fakultete UL, ki je sodelovala pri pripravi aktualnih smernic.

Preberi več

Drugo obvestilo: 8. strokovni posvet OPZHR Slovenije

Spoštovani,

vabimo vas na 8. strokovni posvet organizatorjev prehrane in zdravstveno-higienskega režima Slovenije, ki ga organizirajo Zbornica sanitarnih inženirjev Slovenije, Skupnost vrtcev Slovenije in Inštitut za sanitarno inženirstvo. Dogodek bo potekal v ponedeljek, 19., in v torek, 20. novembra 2018, v Termah Zreče.

Preberi več

Slovenski dnevi sanitarnega inženirstva 2018

Spoštovane kolegice in kolegi,

vabimo vas na Slovenske dneve sanitarnega inženirstva 2018, kjer bodo predstavljene aktualne tematike javnega in okoljskega zdravja. Program aktivnosti nudi raznovrstno paleto dogodkov in priložnosti za pridobitev dodatnih znanj, izmenjavo izkušenj, spodbujanje kritičnih razprav in ostala neformalna srečanja.

Aktivnosti bodo potekale na dveh lokacijah. Prvi dan, v sredo, pričnemo s predstavitvijo in promocijo novih knjig kolegov sanitarnih inženirjev v Mestnem muzeju Ljubljana. Naslednji dan, v četrtek, bo na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani organizirana multimedijska projekcija s predstavitvijo študentskega dela in njihovih aktualnih mednarodnih dosežkov. Zadnji dan, v petek, se vrnemo nazaj na izhodišče v Mestni muzej Ljubljana, kjer se bodo vršila predavanja strokovnjakov s področja sanitarnega inženirstva. 

Naj poudarimo, da je obisk prvega in drugega dne brezplačen (potrebna je zgolj predhodna prijava zaradi omejenega števila mest).

Celoten program, prijavni obrazec in dodatne informacije se nahajajo na: https://sanitarni.dnevi.sanitarc.si/

Pohitite s prijavo, saj je število udeležencev omejeno.  

Vljudno vabljeni. Veselimo se srečanja z vami!

Vabilo s prijavnico

Dogodek je potekel!

Preberi več

Strokovna delavnica: Postavljanje kariernih ciljev sanitarnih inženirjev

19. junija 2018 bo v organizaciji Zbornice sanitarnih inženirjev Slovenije potekala strokovna delavnica Postavljanje kariernih ciljev sanitarnih inženirjev. Delavnica je namenjena sanitarnim inženirjem, ki razmišljate o razvoju svoje kariere in bi želeli ugotoviti, kaj res želite in kaj vam je resnično pomembno pri svoji nadaljnji poklicni poti.

Preberi več

Strokovna delavnica: Vzorčenje pitne vode in izvajanje terenskih analiz

27. februarja 2018 bo v organizaciji Zbornice sanitarnih inženirjev Slovenije in Inštituta za sanitarno inženirstvo potekala strokovna delavnica Vzorčenje pitne vode in izvajanje terenskih analiz. Delavnica je namenjena vsem, ki želite poglobiti teoretično in praktično znanje s področja ugotavljanja zdravstvene ustreznosti pitne vode.

Preberi več

Strokovna delavnica: Postavljanje kariernih ciljev sanitarnih inženirjev

22. februarja 2018 bo v organizaciji Zbornice sanitarnih inženirjev Slovenije potekala strokovna delavnica Postavljanje kariernih ciljev sanitarnih inženirjev. Delavnica je namenjena sanitarnim inženirjem, ki razmišljate o razvoju svoje kariere in bi želeli ugotoviti, kaj res želite in kaj vam je resnično pomembno pri svoji nadaljnji poklicni poti.

Preberi več

Strokovna delavnica: Uvod v matematično modeliranje determinant okoljskega zdravja

27. oktobra 2017 bo v organizaciji Zbornice sanitarnih inženirjev Slovenije in Inštituta za sanitarno inženirstvo potekala enodnevna strokovna delavnica Uvod v matematično modeliranje determinant okoljskega zdravja. Gostili bomo doc. dr. Andrejo KUKEC, dipl. san. inž. iz Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani. Strokovna delavnica se bo pričela ob 10.00 uri in bo trajala predvidoma do 13.00 ure.

Preberi več

Strokovna delavnica: Kako pripraviti uspešen projekt za prijavo na razpise za pridobitev nepovratnih sredstev iz EU programov

23. in 24. oktobra 2017 bo v organizaciji Zbornice sanitarnih inženirjev Slovenije in Inštituta za sanitarno inženirstvo potekala strokovna delavnica Kako pripraviti uspešen projekt za prijavo na razpise za pridobitev nepovratnih sredstev iz EU programov. Delavnica je namenjena vsem, ki želijo osvojiti ključna znanja, ki so potrebna za pripravo projektov.

Preberi več