Drugo obvestilo: 8. strokovni posvet OPZHR Slovenije

Spoštovani,

vabimo vas na 8. strokovni posvet organizatorjev prehrane in zdravstveno-higienskega režima Slovenije, ki ga organizirajo Zbornica sanitarnih inženirjev Slovenije, Skupnost vrtcev Slovenije in Inštitut za sanitarno inženirstvo. Dogodek bo potekal v ponedeljek, 19., in v torek, 20. novembra 2018, v Termah Zreče.

Preberi več

Strokovna delavnica: Postavljanje kariernih ciljev sanitarnih inženirjev

19. junija 2018 bo v organizaciji Zbornice sanitarnih inženirjev Slovenije potekala strokovna delavnica Postavljanje kariernih ciljev sanitarnih inženirjev. Delavnica je namenjena sanitarnim inženirjem, ki razmišljate o razvoju svoje kariere in bi želeli ugotoviti, kaj res želite in kaj vam je resnično pomembno pri svoji nadaljnji poklicni poti.

Preberi več

Strokovna delavnica: Vzorčenje pitne vode in izvajanje terenskih analiz

27. februarja 2018 bo v organizaciji Zbornice sanitarnih inženirjev Slovenije in Inštituta za sanitarno inženirstvo potekala strokovna delavnica Vzorčenje pitne vode in izvajanje terenskih analiz. Delavnica je namenjena vsem, ki želite poglobiti teoretično in praktično znanje s področja ugotavljanja zdravstvene ustreznosti pitne vode.

Preberi več

Strokovna delavnica: Postavljanje kariernih ciljev sanitarnih inženirjev

22. februarja 2018 bo v organizaciji Zbornice sanitarnih inženirjev Slovenije potekala strokovna delavnica Postavljanje kariernih ciljev sanitarnih inženirjev. Delavnica je namenjena sanitarnim inženirjem, ki razmišljate o razvoju svoje kariere in bi želeli ugotoviti, kaj res želite in kaj vam je resnično pomembno pri svoji nadaljnji poklicni poti.

Preberi več

Strokovna delavnica: Uvod v matematično modeliranje determinant okoljskega zdravja

27. oktobra 2017 bo v organizaciji Zbornice sanitarnih inženirjev Slovenije in Inštituta za sanitarno inženirstvo potekala enodnevna strokovna delavnica Uvod v matematično modeliranje determinant okoljskega zdravja. Gostili bomo doc. dr. Andrejo KUKEC, dipl. san. inž. iz Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani. Strokovna delavnica se bo pričela ob 10.00 uri in bo trajala predvidoma do 13.00 ure.

Preberi več

Strokovna delavnica: Kako pripraviti uspešen projekt za prijavo na razpise za pridobitev nepovratnih sredstev iz EU programov

23. in 24. oktobra 2017 bo v organizaciji Zbornice sanitarnih inženirjev Slovenije in Inštituta za sanitarno inženirstvo potekala strokovna delavnica Kako pripraviti uspešen projekt za prijavo na razpise za pridobitev nepovratnih sredstev iz EU programov. Delavnica je namenjena vsem, ki želijo osvojiti ključna znanja, ki so potrebna za pripravo projektov.

Preberi več