PRVO OBVESTILO – VABILO NA 9. MEDNARODNI STROKOVNI POSVET ORGANIZATORJEV PREHRANE IN ZDRAVSTVENO-HIGIENSKEGA REŽIMA SLOVENIJE

Z veseljem napovedujemo 9. mednarodni strokovni posvet organizatorjev prehrane in zdravstveno-higienskega režima Slovenije, ki ga organizirajo Zbornica sanitarnih inženirjev Slovenije, Skupnost vrtcev Slovenije – OPZHR Slovenije in Inštitut za sanitarno inženirstvo.

Posvet bo potekal v ponedeljek, 3. 10., in torek 4. 10. 2022, v Hotelu Radin, v Radencih. Prvo obvestilo je dosegljivo TUKAJ.

Vabimo vas, da si rezervirate termin in se nam pridružite na posvetu. Udeležba na posvetu se šteje kot strokovno izpopolnjevanje. Po posvetu udeleženci prejmete potrdilo o udeležbi.

Več informacij in prijavnico na posvet lahko pričakujete kmalu na spletni strani posveta www.sanitarc.si.

Lepo vabljeni!

Ekipa Sanitar’c

 

 

 

 

Preberi več
SLOVENSKI DNEVI SANITARNEGA INŽENIRSTVA 2022

VABILO NA SLOVENSKE DNEVE SANITARNEGA INŽENIRSTVA 2022

Zbornica sanitarnih inženirjev Slovenije – Inštitut za sanitarno inženirstvo v sodelovanju z World Federation of Public Health Associations – WFPHA vabi sanitarne inženirje, študente sanitarnega inženirstva in drugo zainteresirano strokovno javnost na SLOVENSKE DNEVE SANITARNEGA INŽENIRSTVA 2022, ki bodo potekali 7.-8. aprila 2022 v Ljubljani.

Preberi več

COVID-19 in vzdržljivost sistema javnega zdravstva

DOGODEK JE POTEKEL!

Izpostavljamo delavnico (COVID-19 in vzdržljivost sistema javnega zdravstva), ki jo v okviru Centra za vseživljenjsko učenje Zdravstvene fakultete v Ljubljani izvajata kolega doc. dr. Rok Fink, dipl. san. inž. in viš. pred. dr. Katarina Kacjan Žgajnar, dipl. san. inž. Delavnica je del mednarodnega projekta Svetovne zdravstvene organizacije. Vljudno vabljeni k udeležbi.

Več o vsebini delavnice, program in možnost prijave so vam na voljo na sledeči povezavi.

Preberi več

Sanitar’c o epidemiji COVID-19 (Webinar)

DOGODEK JE POTEKEL!

Zbornica sanitarnih inženirjev Slovenije in Inštitut za sanitarno inženirstvo vabita zainteresirane na webinar SANITAR’C O EPIDEMIJI COVID-19, ki bo potekal v četrtek, 3. decembra 2020 s pričetkom ob 9:00 uri, preko aplikacije ZOOM.

Preberi več

Drugo obvestilo in program Slovenskih dnevov sanitarnega inženirstva 2019

DOGODEK JE POTEKEL!

Spoštovani,

vabimo vas na Slovenske dneve sanitarnega inženirstva 2019, ki so organizirani v okviru Mednarodnih dnevov sanitarnega inženirstva in bodo potekali od 16. do 18. oktobra 2019, v Ljubljani. 

Strokovni dogodek organizirajo International Federation of Environmental Health – IFEH, Inštitut za sanitarno inženirstvo, Zbornica sanitarnih inženirjev Slovenije, Zdravstvena fakulteta Univerze v Ljubljani, Združenje za sanitarno inženirstvo Bosne i Hercegovine, Hrvatska komora zdravstvenih radnika in Udruženje sanitarnih inženjera ”SETIS” Srbija.

Preberi več

Prvo obvestilo in vabilo na Slovenske dneve sanitarnega inženirstva 2019

DOGODEK JE POTEKEL!

Spoštovani,

vabimo vas na Slovenske dneve sanitarnega inženirstva 2019, ki so organizirani v okviru Mednarodnih dnevov sanitarnega inženirstva 2019 in bodo potekali od 16. do 18. oktobra 2019, v Ljubljani. 

Strokovni dogodek organizirajo International Federation of Environmental Health – IFEH, Inštitut za sanitarno inženirstvo, Zbornica sanitarnih inženirjev Slovenije, Združenje za sanitarno inženirstvo Bosne i Hercegovine, Hrvatska komora zdravstvenih radnika in Udruženje sanitarnih inženjera ”SETIS” Srbija, Zdravstvena fakulteta Univerze v Ljubljani in Center za vseživljenjsko učenje Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani.

Preberi več

Svetovni dan varne hrane 2019

DOGODEK JE POTEKEL!

Generalna skupščina Združenih narodov je 20. decembra 2018 sprejela resolucijo, s katero je 7. junij razglasila za Svetovni dan varne hrane.

V petek 7. junija 2019 bomo tako tudi v Sloveniji, v prostorih Državnega sveta, prvič obeležili Svetovni dan varne hrane. Udeležba na dogodku, ki bo potekal v slovenskem jeziku in bo tudi simultano prevajan je brezplačna. Program dogodka in možnost prijave sta dostopna na povezavi.

Vabljeni k udeležbi.

Preberi več

Strokovna delavnica: Vzorčenje živil

DOGODEK JE POTEKEL!

Spoštovani,

v četrtek, 28. marca 2019 od 10:00 do 12:00 ure, bo v organizaciji Zbornice sanitarnih inženirjev Slovenije in Inštituta za sanitarno inženirstvo potekala strokovna delavnica z naslovom Vzorčenje živil. Vodila jo bo dr. Urška HENIGMAN, dr. vet. med., z Inštituta za varno hrano, krmo in okolje Veterinarske fakultete UL. Strokovna delavnica bo potekala v sejni sobi 4 (IV. nadstropje) Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva ulica 13, Ljubljana.

Preberi več

Strokovna delavnica: Predstavitev novih smernic za mikrobiološko varnost živil, ki so namenjena končnemu potrošniku – različica 2019

DOGODEK JE POTEKEL!

Spoštovani,

v četrtek, 31. januarja 2019, bo  v organizaciji Zbornice sanitarnih inženirjev Slovenije in Inštituta za sanitarno inženirstvo potekala strokovna delavnica z naslovom Predstavitev novih smernic za mikrobiološko varnost živil, ki so namenjena končnemu potrošniku – različica 2019. Vodila jo bo dr. Stanka VADNJAL, dr. vet. med.,  iz Inštituta za varno hrano, krmo in okolje Veterinarske fakultete UL, ki je sodelovala pri pripravi aktualnih smernic.

Preberi več

Drugo obvestilo: 8. strokovni posvet OPZHR Slovenije

DOGODEK JE POTEKEL!

Spoštovani,

vabimo vas na 8. strokovni posvet organizatorjev prehrane in zdravstveno-higienskega režima Slovenije, ki ga organizirajo Zbornica sanitarnih inženirjev Slovenije, Skupnost vrtcev Slovenije in Inštitut za sanitarno inženirstvo. Dogodek bo potekal v ponedeljek, 19., in v torek, 20. novembra 2018, v Termah Zreče.

Preberi več

Slovenski dnevi sanitarnega inženirstva 2018

DOGODEK JE POTEKEL!

Spoštovane kolegice in kolegi,

vabimo vas na Slovenske dneve sanitarnega inženirstva 2018, kjer bodo predstavljene aktualne tematike javnega in okoljskega zdravja. Program aktivnosti nudi raznovrstno paleto dogodkov in priložnosti za pridobitev dodatnih znanj, izmenjavo izkušenj, spodbujanje kritičnih razprav in ostala neformalna srečanja.

Preberi več

Strokovna delavnica: Postavljanje kariernih ciljev sanitarnih inženirjev

DOGODEK JE POTEKEL!

19. junija 2018 bo v organizaciji Zbornice sanitarnih inženirjev Slovenije potekala strokovna delavnica Postavljanje kariernih ciljev sanitarnih inženirjev. Delavnica je namenjena sanitarnim inženirjem, ki razmišljate o razvoju svoje kariere in bi želeli ugotoviti, kaj res želite in kaj vam je resnično pomembno pri svoji nadaljnji poklicni poti.

Preberi več

Strokovna delavnica: Vzorčenje pitne vode in izvajanje terenskih analiz

DOGODEK JE POTEKEL!

27. februarja 2018 bo v organizaciji Zbornice sanitarnih inženirjev Slovenije in Inštituta za sanitarno inženirstvo potekala strokovna delavnica Vzorčenje pitne vode in izvajanje terenskih analiz. Delavnica je namenjena vsem, ki želite poglobiti teoretično in praktično znanje s področja ugotavljanja zdravstvene ustreznosti pitne vode.

Preberi več

Strokovna delavnica: Postavljanje kariernih ciljev sanitarnih inženirjev

DOGODEK JE POTEKEL!

22. februarja 2018 bo v organizaciji Zbornice sanitarnih inženirjev Slovenije potekala strokovna delavnica Postavljanje kariernih ciljev sanitarnih inženirjev. Delavnica je namenjena sanitarnim inženirjem, ki razmišljate o razvoju svoje kariere in bi želeli ugotoviti, kaj res želite in kaj vam je resnično pomembno pri svoji nadaljnji poklicni poti.

Preberi več

Strokovna delavnica: Uvod v matematično modeliranje determinant okoljskega zdravja

DOGODEK JE POTEKEL!

27. oktobra 2017 bo v organizaciji Zbornice sanitarnih inženirjev Slovenije in Inštituta za sanitarno inženirstvo potekala enodnevna strokovna delavnica Uvod v matematično modeliranje determinant okoljskega zdravja. Gostili bomo doc. dr. Andrejo KUKEC, dipl. san. inž. iz Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani. Strokovna delavnica se bo pričela ob 10.00 uri in bo trajala predvidoma do 13.00 ure.

Preberi več

Strokovna delavnica: Kako pripraviti uspešen projekt za prijavo na razpise za pridobitev nepovratnih sredstev iz EU programov

DOGODEK JE POTEKEL!

23. in 24. oktobra 2017 bo v organizaciji Zbornice sanitarnih inženirjev Slovenije in Inštituta za sanitarno inženirstvo potekala strokovna delavnica Kako pripraviti uspešen projekt za prijavo na razpise za pridobitev nepovratnih sredstev iz EU programov. Delavnica je namenjena vsem, ki želijo osvojiti ključna znanja, ki so potrebna za pripravo projektov.

Preberi več