Maša Ceglar, mag. san. inž. – prejemnica Prešernove nagrade Zdravstvene fakultete za študijsko leto 2021/22

V uredništvu portala s ponosom izpostavljamo mlado kolegico, Mašo Ceglar, mag. san. inž., ki je za svoje magistrsko delo prejela Prešernovo nagrado Zdravstvene fakultete v Ljubljani za študijsko leto 2021/22. Prešernovo nagrado je prejela za delo z naslovom »Primerjava dveh metod za ugotavljanje prisotnosti bakterije Escherichia coli v vodi Podpeškega in Rakiškega jezera in dokazovanje…

Read more

IFEH newsletter

Izšel je bilten mednarodne organizacije International Federation of Environmental Health. Tudi v tokratni izdaji je nekaj besed namenjenih aktualni nagrajenki Roy-a Emersona-a, Zarji Zrinski, študentki študijskega programa sanitarno inženirstvo Zdravstvene fakultete v Ljubljani in njeni predstavitvi nagrajenega eseja. Bilten si v celoti lahko preberete na povezavi. Vabljeni k branju.

Read more

IFEH newsletter

The latest edition of IFEH newsletter is avalible. Among other topics there is also a report detailing the outcome of this year’s Roy Emerson Award. This year’s winner is Zarja Zrinski from Ljubljana University, which we congratulate as well. Link to the IFEH newsletter.

Read more