VABILO S PROGRAMOM IN PRIJAVNICA NA 9. STROKOVNI POSVET ORGANIZATORJEV PREHRANE IN ZDRAVSTVENO-HIGIENSKEGA REŽIMA SLOVENIJE

Z velikim zadovoljstvom objavljamo obvestilo in vabilo na tradicionalno srečanje – 9.  strokovni posvet organizatorjev prehrane in zdravstveno-higienskega režima Slovenije, ki bo potekal 3. in 4. oktobra 2022 v Hotelu Radin, v Radencih. Veselimo se, da vas lahko povabimo k srečanju v živo z zanimivim in bogatim programom. 

Read more

IFEH newsletter

Izšel je bilten mednarodne organizacije International Federation of Environmental Health. Tudi v tokratni izdaji je nekaj besed namenjenih aktualni nagrajenki Roy-a Emersona-a, Zarji Zrinski, študentki študijskega programa sanitarno inženirstvo Zdravstvene fakultete v Ljubljani in njeni predstavitvi nagrajenega eseja. Bilten si v celoti lahko preberete na povezavi. Vabljeni k branju.

Read more

IFEH newsletter

The latest edition of IFEH newsletter is avalible. Among other topics there is also a report detailing the outcome of this year’s Roy Emerson Award. This year’s winner is Zarja Zrinski from Ljubljana University, which we congratulate as well. Link to the IFEH newsletter.

Read more