DOGODEK JE POTEKEL!

27. oktobra 2017 bo v organizaciji Zbornice sanitarnih inženirjev Slovenije in Inštituta za sanitarno inženirstvo potekala enodnevna strokovna delavnica Uvod v matematično modeliranje determinant okoljskega zdravja. Gostili bomo doc. dr. Andrejo KUKEC, dipl. san. inž. iz Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani. Strokovna delavnica se bo pričela ob 10.00 uri in bo trajala predvidoma do 13.00 ure.

Vsebina strokovne delavnice bo osredotočena na prikaze pristopa in metod matematičnega modeliranja determinant okoljskega zdravja, saj je v zadnjih letih matematično modeliranje postalo koristno orodje pri oceni in obvladovanju okoljskih dejavnikov tveganja za zdravje.

Namen strokovne delavnice je zagotoviti udeležencem potrebno znanje za vrednotenje in presojanje ocene izpostavljenosti v epidemioloških raziskavah in analizo podatkov z uporabo tehnik matematičnega modeliranja. Cilj je predstaviti pojmovno razumevanje osnovnih tehnik, ki so pomebne pri analizi in interpretaciji vpliva okoljskih dejavnikov tveganja na opazovane zdravstvene izide.

Prijave sprejemamo preko e-poštnega naslova sara@institut-isi.si. Število mest je omejeno na 15 oseb. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest. Vsak udeleženec prejme gradivo in potrdilo o udeležbi.

Vljudno vabljeni!

Vabilo

Prijavnica