DOGODEK JE POTEKEL!

23. in 24. oktobra 2017 bo v organizaciji Zbornice sanitarnih inženirjev Slovenije in Inštituta za sanitarno inženirstvo potekala strokovna delavnica Kako pripraviti uspešen projekt za prijavo na razpise za pridobitev nepovratnih sredstev iz EU programov. Delavnica je namenjena vsem, ki želijo osvojiti ključna znanja, ki so potrebna za pripravo projektov.

K sodelovanju smo povabili uveljavljeno strokovnjakinjo, vodjo nacionalnih in mednarodnih projektov (Erasmus+, Justice, Evropa za državljane, COSME, Obzorja 2020,…) in koordinatorko Informacijske točke EU.

Namen delavnice je udeležencem pokazati, kako se pripravi uspešen EU projekt za prijavo na razpise za pridobitev nepovratnih sredstev iz programov EU. Seznanili se bodo, katere projekte je možno financirati s nepovratnimi sredstvi EU, kje dobiti informacije o razpisih, kakšni so pogoji za sodelovanje ter kako pripraviti ustrezno vlogo na razpis, ki jo lahko pripravite sami ali pa s pomočjo zunanjega sodelavca.

Prijave sprejemamo preko e-poštnega naslova sara@institut-isi.si. Število mest je omejeno na 15 oseb. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest. Vsak udeleženec prejme gradivo in potrdilo o udeležbi.

Vljudno vabljeni!

Vabilo

Prijavnica